Het koestermoment

 

 

Vestiging en werkgebied

 

 

Het Koestermoment is gevestigd in Steenbergen, in de provincie Noord-Brabant. Ons werkgebied is Steenbergen en omstreken.

 

Wanneer u verder weg woont en toch graag gebruik wilt maken van Het Koestermoment, dan is overleg daarover altijd mogelijk.

Graag wil ik iets voor u betekenen op een essentieel moment in het leven, als de dood heel dichtbij is. Ik ben met Het Koestermoment een andere weg ingeslagen omdat ik van mening ben dat er in de uitvaartbranche nog een hoop te inspireren valt, zeker op het gebied van werken vanuit je hart, met een groot inlevingsvermogen en meer persoonlijke aandacht.


Als ik de eerste keer bij u langskom neem ik graag de tijd. Het is belangrijk voor mij om te weten wat er vooraf is gegaan aan het overlijden maar ook vind ik het fijn om te horen wie de overledene was en zo hem of haar een beetje te leren kennen.

Hierdoor kan ik de uitvaartwensen vertalen tot een persoonlijk afscheid waar iedereen aan mag bijdragen. Daarna maken we een begin met het regelen van de uitvaart. In de daarop volgende dagen zullen we de uitvaart steeds verder vormgeven.

 

Ik weet uit ervaring dat eigen betrokkenheid een positieve rouwbeleving ten goede komt, daarom laat ik anderen geloven in hun eigen kracht.

 Hét moment waar verleden en heden op liefdevolle wijze samenkomen.

 

 

 

 

 

 

Over mij…

 

Ik ben Shirley van Overveld, 51 jaar, getrouwd met Ries en moeder van dochter Ankie* (13) & zoon Marijn (14). Uit liefde voor onze dochter heb ik in 2011 de Stichting Ankie opgericht en samen met vele mensen om mij heen, zetten wij ons  in vóór  kinderen tégen kanker . Daarnaast heb ik als ervaringsdeskundige enkele jaren vrijwilligerswerk gedaan voor de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te Utrecht.

 

Ik geloof in het zoveel mogelijk volgen van mijn hart en schreef mij in voor de opleiding tot uitvaartbegeleider, welke ik heb afgesloten met het behalen van mijn vakdiploma. En nu mag ik de eigenaar zijn van “Het Koestermoment”. Een onderneming waar ik mijn eigen visie in kwijt kan. Samen met mijn persoonlijke verlieservaring, empathisch vermogen en warme uitstraling, hoop ik veel families te mogen begeleiden.

Dag en nacht bereikbaar: 06 1414 3263

Het Koestermoment

uitvaartzorg

Shirley van Overveld

Kinderbaantje 9

4651 XX  Steenbergen

  uitvaartzorg@hetkoestermoment.nl

Dag en nacht bereikbaar

Tel: 06 1414 3263

KVK NR: 70438641

www.qwiebus.nl

Privacyverklaring